Helle Glass

Formand for vores vælgerforening

Jeg er flyttet hjem til Tønder for at blive og vil derfor gøre min del til, at Tønder Kommune bliver en attraktiv kommune at bo i, uanset i hvilken livsfase man befinder sig i. Der skal arbejdes for at få flere borgere til kommunen.
 
Erhverv: Jeg vil arbejde for, at erhvervslivet og iværksættere imødekommes med korte behandlingstider og af personale med stor faglighed og som kan bidrage til gennemskuelighed. Det skal være attraktiv at starte, flytte og udvide sin virksomhed i Tønder Kommune.
 
Turisme: Jeg vil arbejde for en bæredygtig turisme. Turismen skal kunne udvikle sig som erhverv og byde på alsidige kulturelle oplevelser i hele kommunen. Hvor naturen indgår i turismen, skal der udvises en naturlig respekt for naturen som ressource.
 
Grøn omstilling: Jeg vil støtte op om “Vild med vilje” og have fokus på, at vi bevarer vores gode drikkevand, vores dejlige natur omkring os og har fokus på dyrevelfærd og mere økologi. Vi skal kunne videreføre den gode linje omkring miljøet til vores efterkommere. Vores skønne Vadehav skal nydes af alle, – også turisterne. Dog skal infrastrukturen forbedres, således det ikke kun gavner folket, men også naturen.
 
Lidt om mig selv: 56 år og har 3 voksne børn.
 
Jeg er født og opvokset i Tønder. Gået i skole i Jejsing, Øster Højst og i Løgumkloster. Gik på Statsskolen i Tønder, hvor jeg blev student i 1983, introduceret til KU og har været konservativ lige siden. Handelsskolestudent i 1984. Udlært speditør hos Sæd Grænsespedition i 1987 og arbejdet som speditør i Padborg og i Esbjerg. Har en stilling som sales manager hos Scan-Shipping i Esbjerg. Jeg bor nu på Frigrunden 3 i Tønder, hvor jeg har åbnet cafe.