Vicky Linnet Rahbek Andersen

Det er nemmest at lære mig at kende her:

Min hjemmeside                    Facebook

Jeg ønsker at arbejde aktivt med at udvikle Tønder Kommune fordi jeg med den største bekymring ser på befolkningsfremskrivningerne, den voksende kløft mellem by og land og det faldende uddannelsesniveau i vores kommune.

 

Jeg er 41 år, arbejder som chefkonsulent hos UC SYD og er uddannet cand.ling.merc i international virksomhedskommunikation og spansk fra Århus universitet.

Jeg er gift med Julius og vi har sammen 3 drenge, tvillinger på 8 og lillebror på 5 år. Vi bor i Tønder midtby.

Jeg ønsker at arbejde aktivt med at udvikle Tønder Kommune fordi jeg med den største bekymring ser på befolkningsfremskrivningerne, den voksende kløft mellem by og land og det faldende uddannelsesniveau i vores kommune.

Vi er NØDT TIL at blive flere i Tønder Kommune – og gerne med brede skuldre, der kan understøtte skattegrundlaget (når der bliver langt flere ældre). Jeg mener ikke, at vi kan løfte udviklingen alene med rod i landdistrikterne og ønsker derfor en stærk strategisk politik, der også er rettet mod Christiansborg. Der skal ske store strukturelle forandringer – herunder udflytning af videregående uddannelser og flere statslige arbejdspladser – også til Tønder. Jeg er dog også meget optaget af det nære og brænder bl.a. for at skabe de bedste rammer for vores små og mellemstore virksomheder og for foreningslivet, som jeg er dybt involveret i.

Mine mærkesager er:

– At kæmpe for etablering af videregående uddannelser i Tønder By og tiltrækning af flere statslige arbejdspladser

– At kæmpe mod centralisering, der skævvrider Danmark

– At kæmpe for gode, ubureaukratiske forhold for erhvervslivet

– At kæmpe for gode grundvilkår for foreningslivet, men i særdeleshed for de små foreninger.

Jeg bringer erfaring og kompetencer med mig både fra det private og offentlige arbejdsmarked. Jeg har bl.a. arbejdet 4 år på for en stor (tyskfunderet) entreprenør-virksomhed, Züblin AS, hvor jeg var kommunikationsmedarbejder på et stort broprojekt ved Silkeborg. Derudover her jeg været ansat i et barselsvikariat som bosætningskoordinator i Tønder Kommune, samt senere som konsulent i kommunens Børn og Unge-afdeling. Jeg har derfor indgående kendskab til forvaltningsarbejde og også i mit nuværende job som chefkonsulent i UC SYD arbejder jeg som embedsmand og tæt sparringspartner med en offentlig topledelse og indgår i institutionens strategiske enhed.

I fritiden driver jeg sammen med Julius Tønder Volleyballklubs ungdomsafdeling. Jeg er med i klubbens bestyrelse, træner Kidsvolley og spiller selv på klubbens Damehold i Danmarksserien.

Da jeg har stor erfaring med projektledelse og fundraising lykkedes det mig i 2018 at skaffe fondsmidler for 330.000 til klubben, som vi fik omsat til et flot nyt beachvolleyanlæg bag Tønderhallerne. Jeg var overordnet projektleder på projektet. Sidenhen kom jeg til at indgå i den arbejdsgruppe, der fik beskrevet, fundraiset og udført hele aktivitetsområdet ved Tønderhallerne, med bl.a. en Padelbane og en multibane. Det skete i tæt samarbejde med Kommunen. Den type frivilligt arbejde elsker jeg at engagere mig i.

Læs mere om mig her:

Min hjemmeside

Facebook